top of page
Storybook-Background.jpg

Praktikforløb hos Storybook

København

Job Type

Deltid

Brænder du for kommunikation, projektledelse og kampagneplanlægning? Er du interesseret i mediebranchen, og en hverdag med spændende og forskelligartede opgaver? Så kunne du meget vel være vores nye praktikant og kollega hos Storybook.

Hvem er vi

Vi er Storybook - mediehuset Concepts native bureau. Concept er en full-service mediepartner, som primært har fokus på Premium Rich Media annoncering - og Storybook er native-specialister, som driver alle native kampagner fra kreativt oplæg til afrapportering. Vi er en lille afdeling, som er stødt voksende - og du skal derfor være klar på en rejse med masser af udvikling og hvor tingene går stærkt, men hvor du også selv kan være med til at sætte dit præg på tingene.

Native forstås som betalt indhold på et online medie, hvor det kommercielle budskab matcher form, udtryk og funktion der hvor det udgives. Det kunne fx være en advertorial hos Femina eller en influencer kampagne.

I dag repræsenterer Concept mere end 300 medier i Danmark og resten af Norden, og 6 afdelinger med fokus på online markedsføring. Storybook samarbejder med store mediehuse som bl.a. Aller, Egmont og Benjamin og med kunder som Samsung, Electrolux, Urtekram, Grana Padano, Unicef og mange flere.

Hvem er du

Som praktikant hos Storybook vil du supportere vores dygtige projektledere med at få alle kampagner i mål med bedst mulig performance. Du vil være med til at udarbejde medieplaner og supportere på kreative idéer og kampagneoplæg, og der vil være mulighed for at få direkte dialog med kunder på mindre kampagner.

Du vil indgå i et ungt team, som består af ambitiøse og erfarne eksperter indenfor digital markedsføring og ad-tech. Vi forestiller os, at du er under uddannelse på fx DMJX, hvor kommunikation og/eller medier og IT er omdrejningspunktet.

Derudover er du...

Struktureret og ansvarsfuld.

Du tager ejerskab på dine projekter og trives med både ensformige og udfordrende opgaver.

Serviceminded og har måske allerede erfaring med kundedialog.

Idérig og ikke bange for at komme med input.

Klar til at lære en masse.

Dine opgaver vil indebære...

Monitorering og optimering af native kampagner.

Udarbejdelse af afrapporteringer i Powerpoint.

Research på fx influencere.
Udarbejde captions/overskrifter til kampagner.

Koordinering og dialog med kunder på mindre kampagner.

Dét lærer du...

At lave medie- og kampagneplaner.

At bruge populære programmer som Google Analytics, Facebook Business Manager og Google Ad Manager.

At monitorere kampagner mod bedste performance - og hvad der virker og ikke virker:

At blive en haj til Powerpoint - og Excel, ift. Projektstyring.

At lave effektive og kreative kampagner.

Vi tilbyder dig

Et spændende og udviklende praktikforløb i et miljø med højt til loftet og godt socialt sammenhold - og med kontor centralt i København, hvor vores søde kontorhund Eddie også ofte er på besøg. Du vil blive en del af et bundrutineret team med mange års online-erfaring, men som altid er åbne for nye tanker og synspunkter. Der er ofte fart over feltet, men vi er altid klar til at hjælpe hinanden og give en hånd med hvor der er allermest brug for det.

Vi tilbyder derudover både en fantastisk frokostordning, fri afbenyttelse af kaffe/sodavand, fredagsbar med gode quizzer og kage hver torsdag (og når vi ellers kan slippe afsted med det).

Er det dig, vi skal byde velkommen i Storybook-familien?

Det praktiske

Send din ansøgning hurtigst muligt...

… da vi inviterer kandidater løbende til samtale, så jo før du sender din ansøgning jo bedre.

Send din ansøgning og CV til Ida på ida@storybook.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Storybook generelt kan du også skrive på samme mail.

Praktikforløbet vil være på fuld tid og der er mulighed for ansættelse som Studentermedhjælper efterfølgende, såfremt vi er det er rette match for hinanden. Vi ønsker et praktikforløb på 5 måneder med opstart i sensommeren 2022 (eller hvornår det passer dit skoleskema).

Vi ser frem til at høre fra dig!

bottom of page