top of page
Storybook-Background.jpg

Project Manager

København

Job Type

Fuldtid

Er du super struktureret, god til at have mange bolde i luften - og er du samtidig god til at tænke kreativt? Har du erfaring med kampagneplanlægning, og et godt øje for den gode historie? Så kunne du meget vel være vores nye kollega hos Storybook.

Hvem er vi

Vi er Storybook - mediehuset Concepts native bureau. Concept er en full-service mediepartner, som primært har fokus på Premium Rich Media annoncering - og Storybook er native-specialister, som driver alle native kampagner fra kreativt oplæg til afrapportering. Vi er en lille afdeling, som er stødt voksende - og du skal derfor være klar på en rejse med masser af udvikling og hvor tingene går stærkt, men hvor du også selv kan være med til at sætte dit præg på tingene.

Native forstås som betalt indhold på et online medie, hvor det kommercielle budskab matcher form, udtryk og funktion der hvor det udgives. Det kunne fx være en advertorial hos Femina eller en influencer kampagne.

I dag repræsenterer Concept mere end 300 medier i Danmark og resten af Norden, og 6 afdelinger med fokus på online markedsføring. Storybook samarbejder med store mediehuse som bl.a. Aller, Egmont og Benjamin og med kunder som Samsung, Electrolux, Urtekram, Grana Padano, Unicef og mange flere.

Hvem er du

Som Project Manager hos Storybook, vil du være med inde over kampagnen fra A-Z. Du vil både være med til at udarbejde medieplaner og kampagneoplæg (i samarbejde med en sælger), og du vil blive ansvarlig for at drive kampagnen i mål med bedst muligt resultat.

Du vil indgå i et ungt team, som består af ambitiøse og erfarne eksperter indenfor digital markedsføring. Du skal være klar til at være kundehenvendt, og være i direkte dialog med kunden mens kampagnen afvikles. Der vil også være møder og præsentationer i den forbindelse.

Vi forestiller os, at du har læst en kommunikations- eller marketinguddannelse. Det er en fordel, at du har min. 1-2 års erfaring med projektledelse/kampagneplanlægning.

Derudover er du...

Super struktureret og ansvarsfuld. Du tager ejerskab på dine projekter, og trives med at drive mange kampagner på én gang.

Serviceminded, og er god til at være i dialog med kunder.

Kreativ af sind og er god til at komme på gode idéer til mediesammensætninger og overordnede vinkler til kampagner.

Måske allerede inde på området. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med native- eller influencerkampagner før (eller kampagneplanlægning generelt).

Dine opgaver vil indebære...

Projektledelse. Det er din vigtigste funktion - at sikre, at vores kampagner når i mål med godt resultat, og at vores kunder føler sig i trygge hænder.

Udarbejdelse af oplæg. Du vil stå for at supportere salgsafdelingen med at sammensætte oplæg til vores kunder.

Kundemøder. Du vil ind imellem skulle med vores sælgere på kundemøder - hvor du som native-specialist kan forklare nærmere om området, og evt. præsentere et oplæg eller en afrapportering.

Vedligeholdelse af templates. For at sikre, at vi hele tiden har de bedste og mest effektive måder at lave oplæg og afrapporteringer på, kan dine opgaver også indebære at skrive nye tekster eller udvikle generelt brandingmateriale.

At udvikle tekster til SoMe for vores kunder (når det er relevant for kampagnen).

Vi tilbyder dig

En spændende og udviklende Projektlederstilling i et miljø med højt til loftet og godt socialt sammenhold - og med kontor centralt i København. Du vil blive en del af et bundrutineret team med mange års online-erfaring, men som altid er åbne for nye tanker og synspunkter. Der er ofte fart over feltet, men vi er altid klar til at hjælpe hinanden og give en hånd med hvor der er allermest brug for det.

Vi tilbyder derudover både en fantastisk frokostordning, fri afbenyttelse af kaffe/sodavand, fredagsbarer med gode quizzer og kage hver torsdag (og når vi ellers kan slippe afsted med det).

Er det dig, vi skal byde velkommen i Storybook

Det praktiske

Ansøgningsfrist: 22 marts 2022

… Men vi har brug for flere hænder snarest muligt, så vi vil meget gerne have opstart allerede 1. april eller senest 1. maj 2022. Derfor inviterer vi løbende kandidater til samtale, så jo før du sender din ansøgning jo bedre.

Du vil referere til Ida C D Kofoed, Head of Native. Send din ansøgning til Ida på ida@storybook.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Storybook generelt, kan du kontakte Ida via mail.

Stillingen vil være fuld tid på 40 timer om ugen. Løn efter kvalifikationer.

Vi ser frem til frem til høre fra dig!

bottom of page